Klus geklaard en nu...

De handtekeningen zijn binnen en een positief oordeel van de Inspectie van Onderwijs is binnen. Nu hebben we financiële ondersteuning nodig. Wil je ons helpen? Kijk dan hieronder wat je nog kan doen:

Doneren

Drie maanden voor de start van de school, dus in juni 2023, krijgen we geld van de overheid om de eerste kosten te dekken. Voor die tijd is er echter nog geld nodig voor advertenties om docenten aan te trekken, geld om leerlingen te werven met billboards en advertenties in de VO-gids, cursussen voor de schoolleiding, ondersteunend personeel om de school alvast op te starten. Dit alles bij elkaar kost  50.000 euro. We kunnen je steun dus goed gebruiken.

Wil je ons helpen met fondsenwerving? Dat zou ook geweldig zijn, neem dan contact met ons op!

 

Wil je ons financieel steunen? Dit kan op drie manieren:

1. Via de oudervereniging voor vrijeschool onderwijs in Delft (NL74 TRIO 0197 8461 14). Zij zijn een Anbi stichting waardoor je de gift kunt aftrekken voor de belasting. Vermeld dan wel dat het om een gift gaat voor het Mercurius College en stuur ons dan een bericht via f.sipkes@mercuriuscollege.nl

2. Direct geld overmaken kan ook op onze rekening NL15 TRIO 0320 1765 92 ten name van Mercurius College Delft.

3. Gemakkelijk met iDEAL via onderstaande knop

 

Wil je meehelpen?

Een nieuwe school realiseren is geen kleine klus, dus we kunnen alle hulp gebruiken!

Heb je ideeën? Mail ons dan!

Promotiepakket met daarin posters, flyers en tips

Volg en deel ons met je omgeving!

Deel deze pagina met je vrienden en familie zodat iedereen kennis kan maken met het Mercuriuscollege

Als jij een beetje zelfstandigheid hebt die je wel wil laten zien en stiekem een beetje creativiteit, maar je zegt kunst is niet persé iets voor mij, dan zou ik me er niet door laten afschrikken.

– Hendrik