Mercurius CollegePromotie

Geweldig dat je mee wil helpen meer mensen te bereiken. Mond-tot-mond reclame is de meest effectieve vorm van reclame!

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met foto’s, filmpjes en teksten om te posten.

Word lid van de Whatsappgroep Promotie en krijg regelmatig nieuw materiaal om te verspreiden.

Word lid van de Whatsappgroep Ambassadeurs als je nog wat actiever aan de slag wilt.

Hieronder meer teksten, links en beeldmateriaal.

Whatsapp

Schrijf eerst een persoonlijk intro zoals bijvoorbeeld:

  • Zoals je weet zit mijn zoon/dochter op Waldorf Grotius. Het zou geweldig zijn als … door kan stromen in het Mercurius College. Zou je ons willen helpen een ouderverklaring willen afgeven? Bedankt! Kijk hieronder voor meer informatie.
  • Mijn zoon/dochter zou heel graag over een aantal jaar willen beginnen op het Mercurius College. Om te starten hebben we jouw hulp nodig. Zou je vijf minuten van je tijd willen geven om een ouderverklaring af te geven? Bedankt! Kijk hieronder voor meer informatie.

En dan kan je deze hele tekst gebruiken of stukken uit deze tekst:

Help het Mercurius College starten

Dankzij een nieuwe wet is het nu mogelijk om in Delft een nieuwe middelbare school te stichten met ouderverklaringen, we hebben er ongeveer 600 nodig.

Met jouw hulp kan er na 75 jaar eindelijk meer keuze in vernieuwend onderwijs in Delft komen. We willen starten in 2023 met mavo, havo, vwo en gymnasium.

Heb je een kind in de leeftijd van 10, 11 of 12 jaar en woon je binnen 15 km van Delft? Dan kan je nu tekenen! Je bent niet verplicht je kind ook in te schrijven.

Op het Mercurius College staat de persoonlijke en brede ontwikkeling van de leerling centraal, die hem of haar in staat stelt ook in de toekomst stevig en vaardig op eigen benen te staan. Ons curriculum is gebaseerd op het ‘hoofd, hart en handen’ uitgangspunt van het vrijeschoolonderwijs.

De docent verbindt zich actief met de leerling. Hij of zij past de lesstof aan op de leerling qua niveau en manier van leren. De lesstof roept vragen op en houdt de belangstelling warm. Naast de talen en wiskunde zijn er  inhoudelijk verdiepende vakken in  periodes en is er veel ruimte voor  techniek en creativiteit in allerlei vormen.

Ga direct naar DUO of ga eerst naar de website voor meer informatie.

https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/gegevens/1

www.mercuriuscollege.nl

Eventueel afsluiten met een plaatje erbij uit de galerij hieronder en klaar!

Alternatieve tekst:

Het Mercurius College is een initiatief voor een nieuwe middelbare vrijeschool in Delft voor mavo, havo, vwo en gymnasium. Deze school kan in 2023 starten bij voldoende ouderverklaringen voor 15 oktober.

Het vrijeschoolonderwijs in Nederland groeit al jaren en heeft echt een andere kijk op onderwijs. Hoewel het vernieuwingsonderwijs is, heeft de vrijeschool al een lange geschiedenis. Het Mercurius College gaat uit van de totale ontwikkeling van het kind, niet alleen de ontwikkeling van het hoofd (denken), maar ook de ontwikkeling van het hart (voelen) en handen (willen)’. Ook krijgen de leerlingen periodeonderwijs, waarbij leerlingen drie weken aan hetzelfde onderwerp zoals spijsvertering (biologie) of electriciteit (Natuurkunde) werken.

De naam vrijeschool doet vermoeden dat het er vrij aan toegaat maar het tegendeel is waar, er is veel structuur, in de dag (afwisseling doen en leren) maar ook in het jaar door (jaarfeesten). Wel streven we naar zelfstandige oordeelsvorming bij de leerlingen en naar een omgeving waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn.

Draag je het vrijeschool onderwijs een warm hart toe of vind je het goed als er meerdere vormen van middelbaar onderwijs zijn, dan is jouw stem heel belangrijk!
Ga direct naar de site van DUO om te tekenen, https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/1. Tekenen verplicht je tot niets, je kan je kind nog steeds op iedere school aanmelden.

Kijk voor meer informatie op www.mercuriuscollege.nl

FaceBook

Bij FaceBook kan je het beste de posts delen van Mercurius College, liefst met een persoonlijke aanbeveling erbij.

Instagram

Download de afbeeldingen hieronder. Klik eerst op de afbeelding zodat hij groter wordt. Klik daarna nogmaals met de rechter muisknop. Het bestand is dan op te slaan op telefoon of computer.

Beeldmateriaal

Hieronder een aantal afbeeldingen die je kan gebruiken. Klik op de afbeelding, dan wordt hij groot afgebeeld. Als je vervolgens nog eens op de grote afbeelding klikt met je rechter muisknop dan kan je hem opslaan en gebruiken in berichten.

Links

Filmpjes

Promotiepakket

Nog een promotiepakket  of losse flyers of posters aanvragen? Dat kan hier.

Flyeren

Komende weken zijn we te vinden bij basisscholen, sportverenigingen en in de stad. Kan je ook een uurtje vrijmaken? Vul dan dit formulier in!